Ramo dizisi yeni bölümü olan 7. Bölüm ile ekranlarda olacak. Show TV ekranlarının yeni başlayan popüler dizisi Ramo’nun son bölüm yayın günü ve detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Ramo dizisi ne zaman? Ramo dizisi hangi gün oynuyor? Ramo dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Murat Yıldırım’ın Ramo rolünde, Esra Bilgiç’in Sibel rolünde başrolü paylaştığı, oyuncu kadrosunda ayrıca İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel’in yer aldığı Ramo’ya dair merak edilen sorular yanıt buldu.

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Ramo dizisi yeni bölüm 25 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak. Ramo’nun yeni bölümünde aile meclisi toplanacak. Ailenin uzun yıllardır beklediği ve hazırlandığı gün geliyor ve savaş başlıyor. Doğan ise Alpay’dan intikam almak için Şahin ile birlikte plan yapıp Alpay’ın peşine düşüyor. Adana Komisyonu ise Alpay’ın itiraz etmesine rağmen Ramo’ya önemli bir petrol sevkiyatı görevi veriyor.

RAMO DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Ramo dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Ramo’nun son bölümünde Alpay, Ramo’nun yapacağı sevkiyatın başarısız olması için harekete geçiyor. Diğer taraftan Sibel, Ramo’nun geçmişini öğrenir. Mahallede hazırlık olduğunu fark eden Sibel ailesi için endişelenir.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d