Show TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Ramo dizisi kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişti. Hikayesi ile olduğu kadar oyuncuları ile de çok konuşulan Ramo dizisinin başrol oyuncularından biri de Esra Bilgiç oldu. Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç’e dair ayrıntılar merak ediliyor. Ramo dizisi Sibel kimdir, gerçek adı ne? Esra Bilgiç kimdir, evli mi, oynadığı diziler nedir? Sorularına yanıt aranıyor. Ramo dizisinde ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile başrol oynayan genç oyuncu Sibel Bilgiç’e dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

RAMO SİBEL KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Esra Bilgiç’tir. Ramo dizisinin başrolünde olan Sibel, yeraltı dünyasının patronu olan Cengiz’in kızı olarak karşımıza çıkıyor. Cesur ve güçlü bir kadın rolünde olan Sibel, aşk ile nefretin arasında kalacak.

esra bilgiç

ESRA BİLGİÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Esra Bilgiç 1992 yılında Ankara Yenimahalle’de doğdu. Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan karakterini canlandıran Esra Bilgiç Londra’da drama ve ses eğitimi aldı. Piyano ve binicilik dersleri de alan, aynı zamanda hukuk fakültesinde eğitimini sürdüren Esra Bilgiç, 2020 dizileri arasında olan Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat veriyor.

ESRA BİLGİÇ EVLİ Mİ?

Esra Bilgiç evli değil. Esra Bilgiç 2017 yılında evlendiği futbolcu Gökhan Töre ile 2019 yılında boşanmıştı.

ESRA BİLGİÇ’İN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Genç oyuncu Esra Bilgiç’in oynadığı diziler arasında, 2011 – 2018 yılları arasında Halime Sultan rolüyle yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisi ve Derya rolünde olduğu Bir Umut Yeter adlı dizi var. Esra Bilgiç son olarak Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandırıyor. Oyuncu ayrıca bu yıl vizyona girecek Adanış: Kutsal Kavga adlı sinema filminde rol aldı.

yeni başlayan diziler fox tv, show tv, kanal d, atv