Ramo dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümü ekranlarda olacak. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve dikkatleri üzerine çeken Ramo dizisinin yayın günü ve tanıtım fragmanı detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Ramo yeni bölüm yayın günü ne zaman? Ramo dizisi hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt arıyor. Ramo karakterini Murat Yıldırım’ın canlandırdığı, Sibel karakterine Esra Bilgiç’in can verdiği Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel var. Ramo’ya dair detaylar haberimizde yer alıyor.

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Ramo dizisi yeni bölüm 11 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak. Ramo dizisi 5. Bölümü ile ekranlara gelecek. Senaristi Yılmaz Şahin, yönetmeni Yağız Alp Akaydın’ın olduğu Ramo dizisinin son bölümü izleyici ile buluşacak.

RAMO DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Ramo dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Ramo yeni bölüm fragmanı olan 5. Bölüm fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve milyonlarca kez izlenmişti. Ramo dizisi heyecanı, yayınlanacak yeni bölümle devam edecek.

yeni başlayan diziler ve günleri 2021