Ramo dizisi son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Show TV ekranlarında Salı günleri yayınlanan Ramo’nun fragman detayları belli oldu. Ramo yeni bölüm fragmanı olan Ramo 8. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusu yanıt buldu. Oyuncuları arasında Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel olan diziye dair fragman detayları ortaya çıktı. Son bölümde Ramo ölümle yüz yüze gelecek.

RAMO YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Ramo’nun son bölümünde, Süleyman Ramo’nun karşısında olacak ve intikam için hiçbir engel olmayacak. Uzun yıllar sabreden Ramo, ince ince işlediği planının sonuna gelecek. Süleyman’ı alan Ramo bir yolculuğa çıkacak.

RAMO 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Ramo dizisi 8. Bölüm 2. Fragmanı da ekrana geldi. Ramo’nun son bölümünde Alpay, karşı saldırıya geçiyor. Alpay, her şeyini kaybetmek uğruna büyük bir operasyona başlıyor. Yavuz ise Ramo’ya artık yanında olmayacağını söylüyor ve Ramo’nun savaşında yalnız olduğunu iletiyor. Ramo’nun son bölümünde Fatoş’u kurtarma planı büyük bir çatışmaya sahne olacak.