Yayınlandığı günden itibaren olumlu-olumsuz gündem yaratan Recep İvedik 6 filmi, yüz binlerce kişi tarafından izlenirken yine sinemaları doldurdu. 3 günde 1 milyondan fazla kişinin izlediği ve Recep İvedik serisinin devamı olarak ekranlara gelen yapım, 3 Eylül 2018'de çekilmeye başladı ve kısa süre önce yayına girdi. Recep İvedik'i kaç kişinin izlediğini merak eden internet kullanıcıları, filmin gişe rakamlarını ve hasılatını merak ediyor. Peki Recep İvedik 6 ne kadar hasılat elde etti, ne kadar izlendi? İşte detaylar...

RECEP İVEDİK 6 NE KADAR İZLENDİ GİŞE

8 Kasım 2019 Cuma günü vizyona giren Recep İvedik 6, toplam 418 lokasyonda gösterime başladı. Filmin son gişe rakamları da belli oldu. Film, 8-14 Kasım tarihleri arasında 1,5 milyon kişi tarafından izlendi.

RECEP İVEDİK 6 HASILAT

Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı Recep İvedik 6, 1 haftada 26 milyon TL'lik hasılat elde etti.

RECEP İVEDİK 6 NEREDE ÇEKİLDİ

Recep İvedik 6 filmi Bursa Karacabey'de çekildi. Film, Karacabey'de yer alan longoz ormanlarında ve ayrıca Afrika'da çekilmiştir. Bölgede yapılan çalışmalarla birlikte Karacabey longozunda barakalar inşa edildi ve bölgede Afrika şekli verildi. Filmin çekimleri 3 Eylül 2018'de başladı ve kısa süre film vizyona girdi.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi