Televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşacak olan Recep İvedik 6 filminin çekim ve yayın ayrıntıları araştırılıyor. Recep İvedik 6 nerede çekildi, Recep İvedik 6 oyuncuları isimleri, Recep İvedik 6 ne zaman çekildi ve Recep İvedik 6 hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ortaya çıktı. Şahan Gökbakar'ın başrolde yer aldığı serinin altıncı filmi, arkadaşı Nurullah ile birlikte kendilerini Konya yerine Kenya'da bulan Recep İvedik'in hikâyesini anlatıyor. Recep İvedik serisinin 6. filminde, Konya'ya bir kuru fasulye festivaline katılmak isterken bir dizi hata sonucu Kenya'ya giden Recep ve arkadaşı Nurullah, bu bilmedikleri coğrafyadan evlerine dönmenin yolunu aramaya başlıyor.

Recep İvedik 6 filminin oyuncu kadrosunda Şahan Gökbakar, Nurullah Çelebi, Mbaye Dieng, Chidi Benjamin John, Kepsin Misodi Teke, Lorraine Kadye ve Somer Karvan rol alıyor. Filmin senaryosunu Togan Gökbakar ve Şahan Gökbakar birlikte yazdı. Bu iki isim aynı zamanda filmin yapımcısı ve filmin yönetmen koltuğunda da Togan Gökbakar oturuyor. Çamaşırhane Film tarafından çekilen film 110 dakika suvbet sürüyor.

Recep İvedik 6 ne zaman çekildi?

Recep İvedik 6 2019 yılında çekildi. Film 8 Kasım 2019 tarihinde vizyona girerek Recep İvedik hayranları ile beyazperdede buluştu. Vizyonda kaldığı süre boyunca 3 milyon 986 bin 797 kişi tarafından izlenen yapım 67 milyon 720 bin 450 TL hasılat elde etti. Filmin vizyon tarihi başlangıçta 8 Şubat 2019 olarak duyurulmuştu. Ancak film yapımcıları ile sinema salonları arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle filmin vizyon tarihi ertelendi. Galası 6 Kasım 2019'da Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapılan film, 8 Kasım 2019'da vizyona girdi.

Recep İvedik 6 nerede çekildi?

Recep İvedik 6 filmi Bursa’nın Karacabey ilçesinde çekildi. Filmin çekimleri Karacabey’de bulunan longoz ormanında yapıldı. Recep İvedik 5 filminin devam yapımı olarak çekilen filmin Recep İvedik 7 adlı devam filmi de suvbet giriş çekilmiştir.

Recep İvedik 6 hangi kanalda oynuyor?

Recep İvedik 6 filmi TV8 kanalında oynuyor. Film 25 Eylül günü saat 17.15’te TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Recep İvedik 6 oyuncuları isimleri

  • Şahan Gökbakar - Recep İvedik
  • Nurullah Çelebi - Nurullah Sağlam
  • Mbaye Dieng - Songa
  • Chidi Benjamin John - Nahu Sef
  • Kepsin Misodi Teke - Hunkutu Sef
  • Lorraine Kadye - Zouya
  • Somer Karvan - Tur rehberi Ersin