Rüzgar Mağden kimdir? Yaş bilgisi, filmleri, yönetmenlik deneyimi, Gönül Yazar’la ilişkisi soruları sıkça aranan başlıklar arasında bulunuyor. Rüzgar Mağden instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla da aşkını ilan ediyor. Rüzgar Mağden’in hayatı, kariyeri ve sevgilisi Gönül Yazar’a dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

RÜZGAR MAĞDEN 51 YAŞINDA

1968 doğumlu Rüzgar Mağden, farklı kanallarında ve yapım şirketlerinde yönetmen kadrosunda yer aldı. Beyaz Show’un da yönetmen koltuğunda oturan, daha önce evlenen ve boşanan Rüzgar Mağden, ‘Çocukluk aşkım’ dediği Gönül Yazar ile aşk yaşıyor. Yönetmen Rüzgar Mağden 51 yaşında, Gönül Yazar ise 83 yaşında. İkilinin arasında 32 yaş fark bulunuyor.

1 AYDIR BİRLİKTELER

Sanatçı Gönül Yazar, Rüzgar Mağden ile yaşadığı ilişki hakkında açıklamada bulundu. 21 yıldır hayatında kimsenin olmadığını, 21 yıl tavana baktığını, şimdi ise telefona baktığını, 1 aydır hayatında biri olduğunu söyleyen Gönül Yazar, kendisine 10 yaşındayken aşık olan Rüzgar Mağden’le birlikte olduğunu, evlilik düşünmediklerini söyledi. Gönül Yazar, Rüzgar Mağden’in 51 yaşında olduğunu ve kendisine çok güvendiğini söyledi.

defne samyeli oynadığı diziler, burcu ne