Kanal D’nin çok izlenen yapımlarından olan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü hakkında sorular yanıt arıyor. Sadakatsiz dizisi bugün var mı, yeni bölüm neden yok, dizi final mi yaptı, hangi gün oynuyor? Sorularının cevapları merak ediliyor. Medyapım ve Mednova tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un yazdığı dizinin müziklerini Cem Öget hazırlıyor.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinde başrolde yer alan Cansu Dere, başarılı bir doktor olan Asya karakterine hayat veriyor. Bir diğer başrol oyuncusu Caner Cindoruk, Volkan karakterini canlandırırken, Melis Sezen ise Derin Güçlü karakterini oynuyor. Dizi, mutlu bir evliliği olan Asya ile Volkan’ın hikayesi ile başlamış ve bir aldatma hikayesine dönüşmüştü. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Taro Emir Tekin, Alp Akar, Özge Özder ve usta oyuncu Burak Sergen rol alıyor. Dizinin yayın günü ile ilgili merak edilen sorular yanıt buldu.

hababam sınıfı müzesi nerede

Sadakatsiz dizisi bugün var mı?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bugün yok. Bu akşam saat 20.00’de dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü tekrar olarak ekranlara yansıyacak.

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm neden yok?

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm dizinin yapım şirketinin aldığı karar sebebiyle yok. Dizi oyuncularının yaşadığı sağlık sorunları ve sette vakalara rastlanması sebebiyle diziye ara verildiği açıklandı.

hadise ve kaan yıldırım ayrıldı mı

Sadakatsiz final mi yaptı?

Sadakatsiz dizisi henüz final yapmadı. Dizinin yapımcı şirketi bir açıklama yayınladı. Açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle bu hafta Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı kaydedildi. İzleyicilerin bu durumu anlayışla karşılaması ricasında bulunuldu. Ayrıca yapılan testlerde set çalışanlarının ve oyuncuların testlerinin negatif çıktığı bilgisi paylaştı. Oyuncu Melis Sezen’in evinde dinlendiği, Burak Sergen’in tedavisinin ise hastanede sürdüğü açıklandı.

Sadakatsiz hangi gün oynuyor?

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin yeni bölümü 28 Nisan 2021 Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

pınar altuğ eşi kaç yaşında