Televizyon ekranlarına hızlı bir giriş yapan Sadakatsiz dizisi tüm heyecanı ile sürüyor. Dizinin yayın detaylarını merak eden dizi severler, Sadakatsiz hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman başlıyor, saat kaçta? Sorularının yanıtını araştırıyor. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu dizinin senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ile Dilara Pamuk yazıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem(Mert) ve Yeliz Kuvancı (Bahar) rol alıyor. Sadakatsiz dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 11. Bölümünde, evine yapılan saldırı Asya’yı huzursuz etse de, Volkan’ın hayatlarına karışmasına izin vermeme kararlılığını koruyacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm 23 Aralık 2020 Çarşamba akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde, Volkan’ın attığı adımlar çevresi tarafından sorgulanmaya başlayacak. Gönül’ün bu soğuk savaşta yeni bir planı ortaya çıkacak.

SADAKATSİZ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Sadakatsiz dizisi Kanal D kanalında oynuyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde, çevresindeki gerginlik Ali’yi olumsuz etkileyecek ve okulda yaşadığı bir problem beklenmedik sonuçlar doğuracak.

SADAKATSİZ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin 11. Bölümünde Asya, yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersiz olacak.

hadise ile kaan yıldırım ayrıldı mı