Sadakatsiz dizisi 10. Bölümü ile ekranlarda olacak. Medyapım ve Mednova ortaklığı ile çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Sadakatsiz dizisinin senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk yazıyor. Başrollerini Asya rolü ile Cansu Dere ve Volkan rolü ile Caner Cindoruk’un paylaştığı dizinin oyuncuları arasında ayrıca Derin rolü ile Melis Sezen, Haluk rolü ile Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu ve Nazlı Bulum yer alıyor.

Başarılı bir doktor olan Asya’nın kocası Volkan tarafından aldatılması ve ardından gelişen olayların yer aldığı yapım dikkatle takip ediliyor. Sadakatsiz dizisi hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Sadakatsiz son bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt buldu. Dizinin yayın notları ve detayları haberimizde yer buluyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 10. Bölümünde Volkan, Asya’yı kıskanmaya başlayacak. Asya, Ali ile kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecek.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

SADAKATSİZ DİZİSİ SON BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi son bölüm 16 Aralık 2020 Çarşamba akşamı başlıyor. Dizinin yeni bölümünde Asya, Ali için Volkan’la bir ateşkes yapması gerektiğinin farkına varacak. Asya’nın sınırlarını zorlamaktan vazgeçmeyen Volkan’ın kararları Derin’i huzursuz edecek.

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Sadakatsiz dizisi Kanal D kanalında oynuyor. Dizinin 10. Bölümünde Volkan, Asya ile Ali’nin hayatının bir parçası olduğunu herkese ispat etmekteki kararlılığını ortaya koyacak.

SADAKATSİZ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki haftadan özet görüntülerinin ardından yeni bölümü dizi severler ile buluşacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli