Sadakatsiz dizisi kısa sürede önemli bir hayran kitlesine sahip yapımlardan oldu. Sadakatsiz dizisinin yayın detaylarını araştıran izleyiciler, Sadakatsiz dizisi hangi gün oynuyor? Sadakatsiz dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dram ve psikolojik gerilim türleri ile ekrana gelen Sadakatsiz dizisi İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlandı. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un paylaştığı yapımın senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk yazıyor. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz dizisi Med Yapım ve Mednova ortaklığı ile çekiliyor. Sadakatsiz dizisi yayın günü ve tarihi ile Sadakatsiz son bölüm ne zaman sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 9. Bölümü dizi severlerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanacak. Bundan sonra ise herkesin yazacak yeni bir hikayesi olacak ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacak.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm 9 Aralık 2020 Çarşamba akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde Colkan ve Asya’yı bambaşka hayatlara savuran mücadelenin artık tamamen bitip bitmediği sorusu yanıt bulacak. Yazacakları yeni hikayenin onları günün birinde yeniden aynı sayfada buluşturup buluşturmayacağı sorusu da yine yeni bölümde cevap bulacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Sadakatsiz dizisi Kanal D kanalında yayınlanıyor. Kanalda ayrıca Bir Annenin Günahı, İyi Aile Babası, Hekimoğlu ve Arka Sokaklar dizileri de yayınlanıyor.

SADAKATSİZ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki haftadan özet görüntülerinin ardından yeni bölümü dizi severler ile buluşuyor.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi