Sadakatsiz dizisi her Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizide, başarılı bir doktor olan Asya, kocası Volkan ve oğlu ile mutlu bir hayat sürüyor. Daha sonra Asya Volkan’ın kendisini aldattığını öğreniyor. Dizinin devam bölümlerinde ise izleyicileri ekran başına kilitleyen gelişmeler yaşanıyor. Dizinin takipçileri, dizinin çekim mekanlarını öğrenmek için araştırma yapıyor. Sadakatsiz dizisinin çekildiği ev nerede? Sadakatsiz dizisi çekildiği yer neresi? Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un yazdığı, müziklerini Cem Öget’in hazırladığı ve Medyapım ile Mednova ortaklığında çekilen Sadakatsiz dizisinin başrollerini Asya rolünde Cansu Dere ve Volkan rolünde Caner Cindoruk paylaşıyor. Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı ve Olcay Yusufoğlu rol alıyor. Sadakatsiz dizisinin merak edilen çekim notları haberimizde yanıt buluyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisi Tekirdağ’ın merkez ilçesi olan Süleymanpaşa’da çekiliyor. Dizinin çekimlerinin İstanbul’un Beykoz ilçesinde devam edeceği biliniyor.

defne samyeli dizileri, boyu, kızı kim

SADAKATSİZ DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ EV / YER NEREDE?

Sadakatsiz dizisinin çekildiği ev ve yer Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindedir. Asya’nın çalıştığı hastane Süleymanpaşa’da bulunuyor. Dizinin yeni bölümlerinin çekimlerinin ise Beykoz’da yapılacağı duyuruldu.

hadise ile kaan yıldırım ayrıldı mı