Medyapım ve Mednova tarafından çekilen Sadakatsiz dizisinin yayın günü ve tarihi ile oynadığı kanal ve yayın notları araştırılmaya devam ediyor. Sadakatsiz hangi gün oynuyor? Sadakatsiz hangi kanalda oynuyor? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor? Sadakatsiz dizisi saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ile Dilara Pamuk’un yazdığı Sadakatsiz dizisinde Asya rolü ile Cansu Dere ve Volkan rolü ile Caner Cindoruk başrol oynuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem ve Yeliz Kuvancı da var. Sadakatsiz dizisinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişen dizi Çarşamba akşamları izleyici ile buluşuyor.

SADAKATSİZ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Sadakatsiz dizisi Kanal D kanalında yayınlanıyor. Kanal D’de ayrıca Bir Annenin Günahı, Hekimoğlu ve Arka Sokaklar dizileri yayınlanıyor.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm 18 Kasım 2020 Çarşamba günü başlıyor. Merakla beklenen dizinin 7. Bölümü ekranlara gelecek.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm saat 20.00’de başlayacak. Dizinin önceki haftadan özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü dizi severlerin beğenisine sunulacak.