Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda izleyicilerle buluşmaya devam eden ve efsane serinin ilk yapımı olan Sağ Salim filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Sağ Salim filmi nerede çekildi, Sağ Salim filmi hangi şehirde çekildi, Sağ Salim filmi oyuncuları isimleri nedir, Sağ Salim filmi ne zaman çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Senaryosunu Ersoy Güler, Ali Alper Erze, Şeyda Delibaş ve Korhan Uğur’un yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Ersoy Güler oturuyor. Komedi türünde çekilen film 1 saat 38 dakika sürüyor.

Sağ Salim filminin oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Alper Saldıran, Hüseyin Avni Danyal, Kenan Ece, Murat Akkoyunlu, Kamil Güler, Kevork Türker ve Yakup Yavru var. Filmde, ölüden ve ölümden çok korkan Salim, hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanıyor. Bir gün köyün muhtarının ısrarı üzerine Mersin'den Sivas'a cenaze taşımak zorunda kalıyor ve olaylar gelişiyor. Sağ Salim filmi hanginin çekildiği köy nerede, çekim yeri, nerede çekilmiştir, hangi köyde çekildi, nerede çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri kim, konusu ne, kaç yılında çekildi sorularının yanıtları haberimizde betbobet yer alıyor.

Kayıp İnci filmi nerede çekildi oyuncuları kadrosu isimleri konusu ne zaman çekildi? Kayıp İnci filmi nerede çekildi oyuncuları kadrosu isimleri konusu ne zaman çekildi?

Sağ Salim filmi ne zaman çekildi?

Sağ Salim filmi 2012 yılında çekildi. Film, 18 Mayıs 2012 tarihinde vizyona girerek sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Vizyonda kaldığı süre boyunca 64 bin 996 kişi tarafından izlenen Sağ Salim filmi, toplamda 553 bin 583 TL hasılat elde etti. Filmin, Sağ Salim 2: Sil Baştan adını taşıyan bir devam filmi de çekildi.

Sağ Salim filmi nerede çekildi?

Sağ Salim Filmi Kastamonu ve Mersin’de çekildi. Filmin çekimlerinin büyük bölümü Mersin’in Silifke ilçesinde yapıldı. Silifke’ye bağlı Başucu beldesinde çekim setleri kuruldu. Filmin çekimleri için ayrıca çevre bölgelerde de çekimler yapılmıştır.

Sağ Salim filmi hangi şehirde çekildi?

Sağ Salim filmi Mersin ve Kastamonu şehirlerinde çekildi. Filmin çekimleri 2 şehirde de yapılmıştır. Salim’in Mersin’den Sivas’a cenaze taşıma macerası filmin ana konusunu oluşturuyor. Film tv ekranlarında ve dijital platformlarda sinemaseverlerle buluşmaya betbobet giriş devam ediyor.

Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi hangi otelde çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi? Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi hangi otelde çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi?

Sağ Salim filmi oyuncuları isimleri

  • Fulya Zenginer - Nihal
  • Burçin Bildik - Salim
  • Alper Saldıran - Recai
  • Hüseyin Avni Danyal - Muhtar
  • Kenan Ece - Ayhan
  • Murat Akkoyunlu - Gucur Osman
  • Kâmil Güler - Mehmet
  • Kevork Türker - Ramiz
  • Orçun Kaptan - Orhan
  • Tevfik İnceoğlu - Tahsin
  • Yakup Yavru - Halit

Sonsuz Aşk filmi nerede çekildi sonu nasıl bitiyor oyuncuları isimleri ne zaman çekildi? Sonsuz Aşk filmi nerede çekildi sonu nasıl bitiyor oyuncuları isimleri ne zaman çekildi?