Şampiyon dizisi 19. Bölümü ile ekranlara gelecek. Şampiyon yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Dizinin yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden dizi severler, Şampiyon dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Şampiyon hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Şahin Kendirci’nin rol aldığı dizinin merak edilen yayın notları haberimizde cevap buluyor.

ŞAMPİYON DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Şampiyon dizisi yeni bölüm 2 Şubat 2020 Pazar günü yayınlanacak. Şampiyon dizisinin 19. Bölümü ekranlarda yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde, Elisa Elif, onu kaçırmak isteyen kar maskeli adamların elinden Fırat’ın sayesinde kurtuluyor. Elisa Elif’i kimin kaçırmak istediği ise anlaşılamaz. Suna ise Elif’e güvenmemekte ve gizlediği bir şeyler olduğunu düşünmektedir.

ŞAMPİYON DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Şampiyon dizisi son bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Mücella ile Serhat boşanma konusunda son noktayı koyarlar. Tansel, Kerem’e yeni bir maç ayarlamak için harekete geçer. Derviş Aladağlı’nın ise hapishanede öldüğü haberi gelir.