TRT 1 ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Şampiyon dizisi son bölümü 21. Bölümü ile ekranlarda olacak. Şampiyon dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Şampiyon dizisi yayın günü ve detaylarını merak eden dizi severler, Şampiyon dizisi ne zaman, Şampiyon dizisi hangi gün, Şampiyon dizisi hangi kanalda oynuyor? Soruları ile Şampiyon dizisi saat kaçta başlıyor? Sorusuna yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Şahin Kendirci’nin yer aldığı televizyon dizisinin merak edilenleri ortaya çıktı.

ŞAMPİYON DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Şampiyon dizisi son bölüm 16 Şubat 2020 Pazar günü yayınlanacak. Şampiyon dizisi 21. Bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Suna, Fırat’a her ne şartta olursa olsun boksu bırakması gerektiğini söylüyor. Fırat’ın sağlık sorunları boks yapmasına engel teşkil edecek duruma gelmiştir. Fırat ise maçtan çekilmeyeceğini söylüyor ve Steiger ile yapacağı maçı iptal etmiyor.

ŞAMPİYON DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Şampiyon dizisi TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Şampiyon’un yeni bölümünde Suna, Fırat’ın maçtan çekilmeyeceğini Zafer ve Yaman’a anlatıyor ve Fırat’ın ikna edilmesini istiyor. Kerem ise geri planda kalmasının getirdiği öfke ile Fırat’ın karşısına dikiliyor. Elif ve Tansel, Derviş’ten kalan kasayı açıyor.