Şampiyon dizisi yeni bölümü olan 20. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Şampiyon yeni bölüm fragmanı detaylarını ve yayın günü ayrıntılarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Şampiyon dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor, Şampiyon dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Şahin Kendirci olan dizinin yayın günü detayları haberimizde yer alıyor.

ŞAMPİYON DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Şampiyon dizisi yeni bölüm 9 Şubat 2020 Pazar günü oynuyor. Şampiyon’un son bölümünde Fırat Elif’i kar maskeli adamların elinden kurtarıyor ancak başına aldığı darbe sonucu bilincini kaybediyor. Kendine geldiğinde halüsinasyonlar gören Fırat, bunların kısa sürede geçeceğini düşünüyor ancak öyle olmuyor. Elif ise saldırganların peşine düşüyor ve önemli bir ipucu yakalıyor. Bu ipucu Tansel’e kadar uzanıyor.

ŞAMPİYON DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Şampiyon dizisi son bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Yeni bölümde Fırat, sağlık problemlerine rağmen sevdiklerine yardım etmek için Steiger’in maç teklifini kabul ediyor. Fırat ve Zafer, Tansel’in organizasyonunu yapacağı maç için anlaşma yapıyor. Kerem ise Burak ile yapacağı maç için hazırlanıyor.