Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Savaşçı’da Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu’nun kim olduğu, oynadığı dizilerin hangileri olduğu ve canlandırdığı karaktere dair ayrıntılar dizi severler tarafından çok merak ediliyor. Sarp Levendoğlu kimdir? sorusunu soran kullanıcılar, başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Müjde Uzman ile Gaye Turgut Evin’in rol aldığı Savaşçı dizisine dair detayları öğrenmek istiyor. Yüzbaşı Haydar’ın kim olduğu ve Sarp Levendoğlu’nun hayatı haberimizde cevap buluyor.

YÜZBAŞI HAYDAR BOZKURT KİMDİR?

Savaşçı dizisinin Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u, oyuncu Sarp Levendoğlu’dur. Yüzbaşı Haydar, 34 yaşında, özel harekata mensup bir asker. Sınır ötesinde çatışmalara giren ve cevval bir asker olan Yüzbaşı Haydar’ın disiplin sorunu da bulunuyor. Özgür bir ruha sahip olan Yüzbaşı Haydar, soruşturma geçirmeden huzur bulmayan, başına buyruk davranmadığında uyku tutmayan bir karakter. Sürekli tayini çıkartılan ve Kılıç Timi’nin en önemli neferleri arasında yer alan Yüzbaşı Haydar, dizide Yörük Haydar namıyla da tanınıyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

SARP LEVENDOĞLU KİMDİR? BOYU KAÇ?

Sarp Levendoğlu’nun boyu 1,95 cm’dir. 1981 Ankara doğumlu Sarp Levendoğlu, oyunculuğa küçük yaşlarda başladı. Üniversitede oyunculuk bölümünden mezun olan ve Mustafa Altıoklar’ın yeğeni olan Sarp Levendoğlu, O Şimdi Asker, Emret Komutanım: Şah Mat ve Deliromanlı sinema filmlerinde oynadı. İlk rol aldığı dizi 2003 yılında Lise Defteri olan Sarp Levendoğlu, daha sonra Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha’nın Gözleri, Gece Gündüz ve Uygun Adım Aşk ile Altın Kızlar dizilerinde oynadı. 2010’dan sonra bir çok önemli dizide rol alan Sarp Levendoğlu, Savaşçı dizisinde Haydar karakterine hayat veriyor.

defne samyeli kaç yaşında, oynadığı diziler, hangi burç