Savaşçı dizisi 97. Bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Her hafta Pazar günü Fox TV ekranlarından izleyici ile buluşan dizinin yeni bölümü 22 Mart 2020 Pazar günü yayınlanacak. Savaşçı son bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin olan dizi, Kılıç Timi’nin öyküsü ile ekranlara geliyor. Savaşçı’nın fragman detayları haberimizde yer alıyor.

SAVAŞÇI 97. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Savaşçı dizisinin 97. Bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Savaşçı’nın son bölümünde Yüzbaşı Kağan, sızdığı bölücü örgüt kampından çıkan çatışmayla kurtulmaya çalışacak. Yüzbaşı Haydar ise Gökhan Üsteğmen’i kurtarmak için acele etmek zorunda kalacak. Dizinin yeni bölümünde Merlin’in şeytani planı, işin tüm boyutunu değiştirecek.

SAVAŞÇI DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI – 22 MART 2020

Savaşçı dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı’nın yeni bölümü 22 Mart 2020 Pazar günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Yörük Haydar’ın Kılıç Timi ile irtibatı kesilecek. Yüzbaşı Haydar, Üsteğmen’i ailesine sağ salim teslim edebilmek için öncelikle hayatta kalma mücadelesi verecek.