Savaşçı dizisi son bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Savaşçı 97. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı yeni bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, her hafta Pazar günü Fox TV ekranlarında yayınlanan ve Bordo Bereli Kılıç Timi’nin mücadelesini ekranlara taşıyan dizinin fragman detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Kılıç Timi’nin zorlu mücadelesi Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ülkemizde Corona virüs tehlikesinin görülmesinin ardından bir çok dizi yayınına ara vermişti. Savaşçı dizisinin Pazar günü fragmanı ve diğer detaylar ortaya çıktı.

SAVAŞÇI 97. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı dizisinin 97. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümü geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan dizinin çekimlerine ara verildi. Corona virüs riski sebebiyle Savaşçı dizisinin yeni bölümlerini kısa süre içinde Fox TV’de izlemek zor olacak. Sevilen dizinin son bölümü ile ne zaman ekranlara geleceği konusunda da bir netlik ve tarih bulunmuyor.

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Savaşçı dizisi yeni bölüm fragmanı yayına giremedi. Fox TV ve dizi yapımcılarının aldığı karar ile dizinin çekimlerine ara verildi. Bir çok dizi gibi Savaşçı dizisinin de yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin gibi popüler oyuncuların yer aldığı yapıma dair güncel bir detay paylaşıldığında içeriğimizde yer alacak.