Televizyon ekranlarının çok izlenen yapımlarından olan Savaşçı dizisi, beşinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Savaşçı dizisi hangi gün oynuyor, hangi kanalda, Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor? Sorularının cevapları merak ediliyor. Dizinin başrollerini Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Tamer Karadağlı (Albay Oktay Göktürk) ve Ekin Mert Daymaz (Astsubay Çavuş Görkem İlbeyli) paylaşıyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Serhat Nalbantoğlu, Ediz Hun, Alp Öyken ve Zerrin Sümer rol alıyor.

Savaşçı dizisi Limon Yapım tarafından çekiliyor. Yapımcısı Hayri Aslan olan dizinin yönetmenleri Osman Taşçı ve Eray Koçak. Dizinin senaristi ise Süleyman Çobanoğlu’dur. Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatıldığı dizide, kendilerini adadıkları vatan için her şeyi feda etmeye hazır kahramanlar, Kılıç Timi’ne yeni katılan askerlerle yeni operasyonlar için görev başında.

özge törer

Savaşçı dizisi hangi gün oynuyor?

Savaşçı dizisi her hafta Cumartesi günü oynuyor. Dizinin yeni bölümünde, gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk’e bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargâhı alarma geçirecek.

Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman başlıyor?

İlgiyle takip edilen Savaşçı dizisi yeni bölüm 17 Nisan 2021 Cumartesi akşamında başlıyor. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt suikast bilgisinin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk’ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da artıracak. Bu arada Kopuz Albay yeni bir istihbarat alacak ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirecek.

Savaşçı dizisi hangi kanalda oynuyor?

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Savaşçı dizisi Fox TV kanalında oynuyor. Dizinin son bölümünde, operasyon sırasında Haydar Yüzbaşı’nın dikkatini çeken bir ayrıntı olayların seyrini değiştirecek ve Kılıç Timi hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak.

hadise

Savaşçı dizisi saat kaçta başlayacak?

Savaşçı dizisi saat 20.00’de başlayacak. Dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü dizi severlerle buluşacak.

Savaşçı nerede çekiliyor?

Fox TV’de yayınlanmaya devam eden Savaşçı dizisi Ankara, Eskişehir ve Konya şehirlerinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için bu 3 şehirde çekim setleri ve platolar kuruluyor.

saba tümer