Kılıç Timi’nin maceralarının anlatıldığı ve Fox TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Savaşçı dizisi 93. Bölümü ile ekranlara gelecek. Savaşçı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmış ve önemli izlenme sayılarına ulaşmıştı. Savaşçı son bölüm yayın günü ve detaylarını merak eden dizi severler, Savaşçı dizisi ne zaman, Savaşçı dizisi hangi gün, Savaşçı dizisi hangi kanalda? Soruları ile Savaşçı dizisi saat kaçta başlıyor? Sorusunun yanıtını aramaya başladı. Oyuncuları arasında Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu ve Ogeday Girişken olan popüler yapımın merak edilenlerinin cevapları haberimizde yer alıyor.

yeni başlayacak diziler 2021 star tv, kanal d, fox tv, show tv, trt 1

SAVAŞÇI DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Savaşçı dizisi son bölüm 16 Şubat 2020 Pazar günü yayınlanacak. Savaşçı’nın son bölümünde, Markus’a bugüne kadar yaptıklarının bedelini ödeten Kılıç Timi’ni büyük bir tehlike bekliyor. Çatışmanın olduğu yerde çok sayıda nişancı Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi üyelerine nişan almıştır ve ortalık bir anda karışır. Askerler hemen vaziyet alırken Yüzbaşı Haydar önemli bir ayrıntıyı fark eder ve olayların seyri değişir.

SAVAŞÇI DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Savaşçı dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Savaşçı’nın yeni bölümünde Velid, Kılıç Timi’nin elinde olan parasını kurtarmaya çalışıyor. Velid’in karşısına çıkan kişi ise ona büyük vaatlerde bulunuyor ve kendisiyle çalışmaya ikna etmeye çalışıyor. Kopuz Albay, gelen bir istihbarata göre Ali ve Selçuk Astsubayları gizli bir göreve gönderir ancak beklenmedik olaylar olur. Yeni bir düşman ortaya çıkacak ve Kopuz Albay’a hayatının en büyük sınavlarından birini yaşatacaktır.

pınar altuğ aslen nereli kimin kızı boyu kaç burcu ne eşi kaç yaşında