Savaşçı dizisi 91. Bölümü ile ekranlarda olacak. Savaşçı dizisi yeni bölüm fragmanı olan Savaşçı 91. Bölüm fragmanı yayınlanmış ve yüzbinlerce izlenme sayısına erişmişti. Savaşçı dizisinin yayın günü ve fragman detaylarını merak eden izleyiciler, Savaşçı dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Savaşçı dizisi hangi kanalda, yeni bölüm saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu ve Ogeday Girişken olan dizinin son bölüm yayın notları haberimizde yer alıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Savaşçı dizisi son bölüm 2 Şubat 2020 Pazar günü yayınlanacak. Savaşçı dizisi 91. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde Kopuz Albay ve Kılıç Timi tarafından yapılan operasyonda, Türkmen Köyüne saldıran teröristlere yardım ve yataklık eden güvenlik şirketi elemanları ele geçiriliyor. Büyük bir gerilim yaşanmasına rağmen Kopuz Albay suçluları bırakmıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Savaşçı dizisi yeni bölüm Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Kopuz Albay, Markus’u yakalamak için yeni bir plan yapacak. Bu plan dahilinde Çiğdem Teğmen ve Seyfi harekete geçecek. Markus ise bu süreçte boş durmayacak ve yeni bir hamle yapacak. Kılıç Timi Markus için operasyona çıkacak.