Savaşçı dizisi yeni bölümü olan 92. Bölümü ile ekranlara gelecek. Önemli bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Savaşçı yeni bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Savaşçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Savaşçı yeni bölüm fragmanı olan 92. Bölüm fragmanı neler anlatıyor? Soruları yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu ve Ogeday Girişken’in yer aldığı Savaşçı dizisi yeni bölüm yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Savaşçı dizisi son yeni bölüm 9 Şubat 2020 Pazar günü oynuyor. Dizinin son bölümünde, ameliyat esnasında kalbi duran General’e doktorlar acil müdahale edecek. General’in ölüp ölmediği yeni bölümde ortaya çıkacak. Yüzbaşı Kağan komutasında olan Kılıç Timi ise Markus’un peşine düşüyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Savaşçı dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Yeni bölümde, Markus ülkeden kaçmaya çalışacak. Yüzbaşı Kağan ise Markus’u tuzağa çekecek. Markus’un akıbetinin ne olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.