Kanal D ekranlarında hafta içi yayınlanan Neler Oluyor Hayatta adlı programı Hakan Ural ile birlikte hazırlayıp sunan Seda Akgül kimdir? Eski hali, eşi ve yaşının kaç olduğu yanıt buldu. Ünlü sunucuya dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SEDA AKGÜL KİMDİR?

1971’de Ankara’da doğan Seda Akgül, Ankara Koleji’ni ve Hacettepe Üniversitesi’ni bitirdi. Tercümanlık eğitimleri alan Akgül, İsveç Üniversitesi bursu ile Avrupa Birliği Gazeteciliği eğitimi gördü. 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri adıyla Amerikalı STK’ların programında ABD’de staj yaptı. Daha sonra TRT sınavlarına giren ve sınavları geçerek spikerliğe başlayan Seda Akgül, TRT’den TV8’e geçti ve kanalın kuruluşunda yer aldı.

Seda Akgül

Birçok farklı formatta programlar hazırlayıp sunan Seda Akgül, aynı zamanda Ana Haber Bülteni Spikerliği de yaparak gündem haberlerini sundu. 2004-2007 yıllarında özel bir üniversitede İngilizce medya dersleri veren Seda Akgül, akademisyen kimliği kazandı. TV8’de çeşitli programlar hazırlayan ve sunan Akgül, 2012’de Star TV’ye geçti. Daha sonra Kanal D ekranlarına geçerek Kısmetse Olur programını sunan Seda Akgül, daha sonra Gel Konuşalım adlı popüler sabah programının sunucularından biri oldu.

SEDA AKGÜL’ÜN EŞİ

Şimdilerde Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta adlı programı sunan Seda Akgül, programda Hakan Ural ile birlikte gündemi değerlendiriyor. 2 adet kitabı olan Seda Akgül’ün eşi 2016 yılında evlendiği Avram Habib oldu. Çift kısa zaman sonra olaylı bir boşanmaya imza atmıştı.

saba tümer aslen nereli, evli mi, boyu kaç