Fox TV kanalında yayınlanmaya başlayan Şef Akademi yemek yarışma programı hakkındaki sorulara yanıt aranıyor. Şef Akademi jürileri isimleri nedir, Şef Akademi hangi günler yayınlanıyor, Şef Akademi saat kaçta başlıyor ve Şef Akademi nerede çekiliyor? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Provizyon Medya tarafından hazırlanan ve yapımcısı Ufuk Coşkun olan programı Öykü Serter sunuyor.

Yemek programı formatında ekranlara gelen Şef Akademi programında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Yüzlerce başvuru arasından sıyrılan ve finalist olan 15 yarışmacı, ünlü şeflerin ve gurmelerin karşısında yeteneklerini konuşturacak. Yarışmacılar hem bireysel olarak hem de ekip olarak birbirleri ile yarışacak. İlk üç haftada 3 akşam üst üste ekranlara gelecek yarışmada, elemelerin ardından 15 yarışmacı 3’er kişilik takımlar oluşturarak mücadeleye devam edecekler.

danilo zanna aslen nereli restoranı nerede

Şef Akademi jürileri isimleri nedir?

Öykü Serter’in sunduğu Şef Akademi yemek programının jürileri isimleri Ayhan Sicimoğlu, Arda Türkmen ve Ali Ronay’dır.

Şef Akademi hangi günler yayınlanıyor?

Şef Akademi yemek programı her hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yayınlanıyor. Yarışmacılar ilerleyen bölümlerde 3 takım olarak yarışı sürdürecekler. Programın yayın günlerinde revizyon da olabilir.

Şef Akademi saat kaçta başlıyor?

Şef Akademi yemek programı yeni bölümleri saat 20.00’de başlıyor. Tekrar bölümler Fox TV ekranlarında gün içinde de izleyici ile buluşuyor.

Şef Akademi nerede çekiliyor?

Şef Akademi yemek programı İstanbul’da Fox TV stüdyolarında çekiliyor. Programın ilerleyen bölümlerinde ise çekim yerleri değişecek. Şef Köy olarak adlandırılan ve doğal tarımın yapıldığı bölgelerde çekimler yapılacak.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu