Sefirin Kızı dizisi 6. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni sezon dizileri arasında yer alan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Sefirin Kızı dizisi fragmanı ve yayın günü ayrıntılarını öğrenmek isteyen dizi severler, Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölüm fragmanı neler oldu? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı, oyuncu kadrosunda Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü’nün olduğu Sefirin Kızı dizisi fragman ve yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI (6. BÖLÜM FRAGMANI) YAYINDA MI?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 6. Bölüm fragmanı yayında. Dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşılan tanıtım fragmanı milyonlarca kez izlendi. Önemli izlenme rakamlarına erişen Sefirin Kızı dizisinin son bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm 27 Ocak 2020 Pazartesi günü, Star TV kanalında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde yeni oyuncular da kadroya dahil oluyor. Her hafta heyecanın katlandığı Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.