Star TV ekranlarının yeni dizisi Sefirin Kızı 7. Bölümü ile 3 Şubat 2020 Pazartesi günü, saat 20.00’de ekranlara gelecek. Dizinin 6. Bölümünün yayınlanmasının ardından Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanını bekleyen dizi severlere güzel haber geldi. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 7. Bölüm fragmanı neler oldu? Soruları ise yanıt buldu. Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı, oyuncu kadrosunda Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü olan dizinin fragman ve yayın günü ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

SEFİRİN KIZI 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı dizisi son bölüm fragmanı olan 7. Bölüm fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı. Şu ana kadar izlenme sayısı 3 milyona yaklaşan tanıtım fragmanı, popüler video sitesinin trend listesinde üçüncü sıraya yükseldi. Sefirin Kızı dizisi fragmanının birkaç gün içinde milyonlarca kez daha izlenmesi bekleniyor.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI NELER OLDU?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı dizinin ve Star TV’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Sancar Efeoğlu ve ortağı Gediz’in hapishanede olduğu ve Menekşe’nin abisiyle yüzleştikleri görülüyor. Avukatlar ise paranın peşine düşüyor ve yerini öğreniyor. Sancar Efeoğlu güven problemi yaşarken, Gediz ile birlikte hapishanede volta atıyorlar.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Sefirin Kızı son bölüm 3 Şubat 2020 Pazartesi günü, Star TV’de yayınlanacak. Yeni bölümde Akın Nare’nin yanına geliyor. Sancar’ın ise Nare’den özür dilediği görülüyor.