Sefirin Kızı dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin hayran kitlesi tarafından büyük bir heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Sefirin Kızı dizisinin merak edilen çekim yerleri, oyuncu kadrosunun kimlerden oluştuğu ve dizinin hangi günler oynadığı sorularının cevapları ise merak edilmeye devam ediyor. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in başrolü paylaştığı diziyle ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyen izleyiciler, Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Sefirin Kızı dizisi oyuncuları kim? Sefirin Kızı hangi günler oynuyor? Sorularına yanıt arıyor. Diziyle ilgili ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sefirin Kızı dizisi son bölümleri Karadağ’da çekiliyor. Karadağ’da (Montenegro) yapılan çekimler için başkent Podgoritsa’da çekim setleri kuruldu. Ayrıca Montenegro’nun turistik bölgelerinde de çekimler yapıldı. Dizinin diğer tüm çekimleri ise Muğla Bodrum’da yapılıyor.

bizim için şampiyon nerede çekildi

SEFİRİN KIZI OYUNCULAR KİM?

Sefirin Kızı dizisi oyuncuları ve karakter isimleri şöyle; Engin Akyürek (Sancar Efeoğlu), Neslihan Atagül Doğulu (Nare), Uraz Kaygılaroğlu (Gediz), Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Erdal Küçükkömürcü (Sefir Güven), Erhan Alpay (Akın), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Tülin Yazkan (Menekşe) rolü ile yer alıyor. Dizide ayrıca Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Gonca Cilasun (Halise), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra) ve Beren Gençalp (Melek) rolünde oynuyor.

SEFİRİN KIZI HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sefirin Kızı dizisi Pazartesi günü, Star TV kanalında oynuyor. Dizinin yeni bölümünün 13 Ocak Pazartesi günü, saat 20.00’de başlayacağı bilgisi paylaşıldı.

bal kaymak filmi nerede çekildi