Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümü ekranlarda olacak. Sefirin Kızı ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı hangi gün oynuyor? Sefirin Kızı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Bodrum’da çekilen dizinin son bölüm yayın günü detaylarını araştırıyor. Oyuncuları arasında Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü olan dizinin 14. Bölümüne dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sefirin Kızı dizisi son bölüm 23 Mart 2020 Pazartesi günü oynuyor. Sefirin Kızı’nın 14. Bölümünde Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başlayacak. Sancar intikamı için hareket ederken, Nare ise o intikamın alınmaması için mücadele verecek. Nare yumuşak oynamayı bırakacak ve topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldıracak. Sancar’ın katil olmaması için konakta kalmayı bile göze alacak.

SEFİRİN KIZI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm Star TV kanalında, saat 20.00’de yayınlanıyor. Son bölümde Sancar, Nare’nin savaşına aynı kararlılıkla yanıt verecek. Bütün hesaplarını kapatmaya başlayan Sancar, herkesi garantiye almak için mücadele edecek. Gediz ise Sancar’ı en hassas yerinden vuracak.

yeni başlayan diziler listesi kanal d, fox tv, show tv, atv