Star TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Sefirin Kızı dizisi, büyük bir heyecanla devam ediyor. Her yeni bölümü dikkatle izleyen dizinin hayranları, popüler yapımın çekildiği yerleri de merak ediyor. Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Sefirin Kızı çekildiği yerler ve ev neresi? Sorusuna yanıt aranıyor. Dizinin başrollerini Engin Akyürek (Sancar Efeoğlu), Neslihan Atagül Doğulu (Nare) ve Uraz Kaygılaroğlu (Gediz) paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Erdal Küçükkömürcü (Sefir Güven), Erhan Alpay (Akın), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Tülin Yazkan (Menekşe) ve Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika) var. Diziyle ilgili merak edilen çekim yerleri detayları ortaya çıktı.

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sefirin Kızı dizisi Muğla’ya bağlı Bodrum ilçesinde çekiliyor. Bodrum’un farklı mahallelerinde dizinin çekimleri için set kuruluyor. Dizinin büyük bir bölümünün çekimleri, turistik bir ilçe olan Bodrum ve çevresinde yapılıyor.

SEFİRİN KIZI ÇEKİLDİĞİ YERLER / ÜLKE / EV NERESİ?

Sefirin Kızı dizisinin çekildiği yerler / ülkeler arasında Karadağ (Montenegro) ülkesi var. Dizinin ilk bölümlerinde yer alan bazı sahneler Karadağ’da çekilmişti. Türkiye’de ise Muğla iline bağlı ilçelerde dizi için çekim setleri kuruluyor.

yeni başlayacak diziler show tv, kanal d, atv