Star TV ekranlarında Pazartesi günleri izleyici ile buluşan Sefirin Kızı dizisi uzun bir aranın ardından dizi severlerle buluşacak. Sefirin Kızı fragman 16. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Sefirin Kızı yeni bölüm tanıtımı yine gündem olacak. Başrollerini Engin Akyürek ile Neslihan Atagül Doğulu’nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü 15 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak. Çekimlerine Muğla şehrinde yeniden başlanan Sefirin Kızı dizisi sonraki haftalarda yeni bölümleri ile ekranda olacak. Sefirin Kızı son bölüm fragmanı tanıtımı Star TV’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölüm tanıtım detayları ortaya çıktı.

SEFİRİN KIZI FRAGMAN 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Sancar’ın ve Nare’nin yürek yakan aşklarının konu edildiği yapımda Sefirin Kızı fragman 16. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Nare rolünde Neslihan Atagül Doğulu, Sancar Efeoğlu rolünde Engin Akyürek’in rol aldığı dizide ayrıca Gediz rolü ile Uraz Kaygılaroğlu, Akın rolü ile ise Erhan Alpay ön plana çıkıyor. Dizide ayrıca Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü de rol alıyor.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM TANITIMI FRAGMANI GELDİ

Star TV’nin merakla beklenen yapımlarından olan Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm tanıtımı fragmanı yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 16. Bölümü Pazartesi akşamı ekranlardaki yerini alacak.