Sefirin Kızı dizisinde heyecan sürüyor. Sefirin Kızı hangi gün oynuyor? Sefirin Kızı hangi kanalda yayınlanıyor? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman başlıyor? Sorularının yanıtını arayan dizi severler, büyük bir ilgiyle takip ettikleri dizinin yayın detaylarını öğrenmeye çalışıyor. 03 Medya ve NGM tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem yazıyor. Engin Akyürek’in Sancar Efeoğlu, Neslihan Atagül Doğulu’nun Nare, Ural Kaygılaroğlu’nun ise Gediz rolü ile başrolde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay ve Erdal Küçükkömürcü rol alıyor. Sefirin Kızı dizisinin oynadığı gün ve oynadığı kanal ile yayın detayları haberimizde yer buluyor.

SEFİRİN KIZI HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sefirin Kızı dizisi her hafta Pazartesi günü oynuyor. Sevilen dizi yine heyecanı yüksek bir bölümle ekranlara geliyor.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm 16 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özeti, daha sonra ise yeni bölümü izleyici ile buluşuyor.

SEFİRİN KIZI HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Sefirin Kızı dizisi Star TV kanalında yayınlanıyor. İddialı yapımların kanalı Star TV’de Sefirin Kızı ile birlikte çok izlenen yapımlar ekrana geliyor.