Sefirin Kızı dizisi yeni bölümü olan 11. Bölümü ile ekranlarda olacak. Sefirin Kızı ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı hangi gün oynuyor? Sefirin Kızı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Soruları yanıt buldu. Çekimleri Muğla’nın Bodrum ilçesinde devam eden ve oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü olan popüler dizinin yayın günü ortaya çıktı.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Sefirin Kızı yeni bölüm 2 Mart Pazartesi günü yayınlanacak. Sefirin Kızı 11. Bölümü ile ekranlara gelecek. Sefirin Kızı’nın yeni bölümünde Nare’nin tüm mücadelesine rağmen, Sancar sonunu getirebilecek gerçeklere bir adım uzakta kalacak. Sancar, İsviçre’de Nare’nin 8 yıl önce bebeğiyle kaldığı akıl hastanesinde, Isabel’e sorular soracak. Soruların cevaplarını ise Gediz bulacak. Nare, Gediz’e tüm sırlarını açacak.

pınar altuğ aslen nereli, boyu kaç, burcu ne, kimin kızı

SEFİRİN KIZI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Sefirin Kızı dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Sefirin Kızı’nın son bölümünde Isabel, Sancar’a yeni bir masal anlatacak. Diğer taraftan Sancar Akın’la karşılaşacak. Akın ise Nare’nin Türkiye’de olduğunu anlayacak ve çıldıracak. Sancar Türkiye’ye dönecek ve Nare’nin istediği gibi davranmayacak.

yeni başlayan diziler 2021