Sefirin Kızı dizisi yeni bölümü olan 6. Bölümü Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yılın iddialı yapımlarından olan Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı dizisinin yayın günü ve ayrıntılarını merak eden izleyiciler, Sefirin Kızı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Sefirin Kızı ne zaman, hangi gün yayınlanacak? Sefirin Kızı dizisi 6. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorularına yanıt arıyor. Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolde yer aldığı, oyuncuları arasında ayrıca Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü’nün yer aldığı Sefirin Kızı dizisine dair merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

SEFİRİN KIZI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Sefirin Kızı dizisi son bölüm Star TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Çekimleri Muğla Bodrum’da devam eden dizinin 6. Bölümü ekranlarda olacak. Ortağı Gediz’e sadıçlığın bittiği söyleyen Sancar Efeoğlu, ortaklığın ise devam edeceğini söylüyor. Sefir 2 ortağa oyun oynamıştır ve hapse girme tehlikesi ile karşı karşıya gelmişlerdir.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Sefirin Kızı dizisi 27 Ocak 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Sancar ve Gediz’in mal varlıklarına el konuluyor ve Efeoğlu ailesi konağı kaybediyor. Nare ise Sancar ile Gediz’e yardım etmeye başlar.