Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi son bölüm fragmanı olan Sefirin Kızı 9. Bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Pazartesi günleri yayınlanan dizinin fragman ve yayın detaylarını merak eden izleyiciler, Sefirin Kızı son bölüm fragmanı ne oldu? Sefirin Kızı 9. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı dizinin merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Sefirin Kızı son bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde sadıclar kavga ediyor. Sancar, Gediz’in ablası ile Akın’ın adını aynı cümlede geçirince, Gediz de Sancar’a yumruk atıyor. Sancar ise cezasına razı oluyor ve yumruklara karşılık vermiyor.

SEFİRİN KIZI 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Sefirin Kızı dizisi 9. Bölüm fragmanı yayına girdi. Sefirin Kızı’nın yeni bölümünde Sancar ve Nare ayrı ayrı Müge’nin peşine düşecekler. Nare’nin niyeti Müge’ye Akın’ın gerçek yüzünü göstermektir. Diğer taraftan da Akın’ın Nare’ye saldırdığı ve Nare’nin de Akın’ı bıçakladığı görüntüler ortaya çıkar. Sefirin Kızı yeni bölüm 17 Şubat’ta Star TV’de yayınlanacak.