Sefirin Kızı dizisi son bölümü olan 10. Bölümü ile ekranlara gelecek. Sefirin Kızı ne zaman? Sefirin Kızı hangi gün? Sefirin Kızı hangi kanalda ve saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Sefirin Kızı son bölüm yayın günü ve detaylarını araştırıyor. Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’un paylaştığı, oyuncuları arasında ayrıca Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü olan dizinin yayın detayları ortaya çıktı.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN, SEFİRİN KIZI HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölümü 24 Şubat 2020 Pazartesi günü oynuyor. Sefirin Kızı’nın yeni bölümünde Sancar Efeoğlu, tüm gerçekleri öğrenmek için tek başına hareket etmeye başlıyor. Her şeyi öğrenmek isteyen Sancar Nare’ye ve Gediz’e rest çekiyor. Nare ise Sancar’ı gerçeklerden korumaya çalışıyor. Sefir Güven, Akın’ın yerini söylemek için Sancar’la anlaşmaya çalışıyor.

SEFİRİN KIZI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sefirin Kızı dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Dizinin son bölümünde Akın için düzenlenen müzayedeye katılan Gediz, kartları yeniden dağıtacak. Yahya’nın adımları ise Sancar’ı köşeye sıkıştıracak. Yeni bölümde Sancar, annesi ile Nare arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak.