Sefirin Kızı dizisi yeni bölümü olan 7. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Kısa zamanda önemli bir hayran kitlesine sahip olan ve yeni bölümleri merakla beklenen Sefirin Kızı dizisi yayın günü ve fragman ayrıntıları merak edilmeye devam ediyor. Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Sefirin Kızı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolde olduğu, oyuncuları arasında ayrıca Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü’nün olduğu dizinin merak edilen yayın notları haberimizde cevap buluyor.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Sefirin Kızı dizisi son bölüm 3 Şubat 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümde Sadıçlar Sancar ve Gediz hapse girecekler. Necdet dışarıda olduğundan dolayı ise Nare tehlike altındadır. Sancar, Necdet’in yakalanması ve kendi koğuşuna yerleştirilmesi için her şeyi yapar. Necdet’i tutanın annesi olduğunu öğrendiğinde ise büyük bir şok yaşar.

SEFİRİN KIZI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Sefirin Kızı Star TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Sadıçlar, hem ailelerine hem de birbirlerine güvenlerini sorgularlar. Necdet’in içeride olması ise Sancar’ın içini ferahlatır. Ancak asıl tehdit Necdet değil Akın’dır. Nare, Akın’dan sonsuza dek kurtulmanın yolunu bulur.