Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı olan Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Sefirin Kızı son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı dizisi 8. Bölüm fragmanı neler oldu? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Sefirin Kızı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü olan popüler yapımın detayları haberimizde yer alıyor.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve 3 milyondan fazla izlenme sayısına erişti. En çok izlenen diziler arasında yer alan Sefirin Kızı dizisi son bölümde Nare, Melek’i de alıp gidiyor ve bu duruma Sancar çok sinirleniyor. Sancar, Sefirin Kızı’nın kendisinin yıllar önce olduğu gibi yeniden terk ettiğini düşünüyor. Nare ise Gediz’e mektup bırakıyor.

SEFİRİN KIZI 8. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLUYOR?

Sefirin Kızı dizisi 8. Bölüm fragmanı sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Sefirin Kızı’nın yeni bölümünde, Akın’ın kendi vebası olduğuna inanan Nare, bu mikrobun başkalarına bulaşmasına izin vermemek için Akın’ı peşine takıyor ve bunda da başarılı oluyor. Akın kısa sürede Nare’nin Barselona’da olduğunu öğreniyor ve sahte pasaport bularak Barselona’ya gitmenin yollarını arıyor.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNAYACAK?

Sefirin Kızı yeni bölüm 10 Şubat 2020 Pazartesi günü Star TV kanalında oynayacak. Sefirin Kızı saat 20.00’de başlayacak. Sefirin Kızı son bölüm fragmanı izleyicilere birçok ipucu verdi. Dizinin son bölümünde Nare’nin Barselona’ya gittiğini Sancar ve Gediz de öğreniyor ve onlar da Barselona’nın yollarına düşüyor.