Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 16. Bölümü ile ekranlara gelecek. Ancak tüm dizilerin çekimlere ara verdiği bir dönemde Sefirin Kızı dizisinin ne zaman yayınlanacağı ve fragman detayları merak konusu oldu. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 16. Bölüm fragmanı hangi gün yayınlanacak? Sefirin Kızı son bölüm ne zaman oynayacak? Sorularına yanıt aranıyor. Başrollerini Nare rolü ile Neslihan Atagül Doğulu, Sancar rolü ile Engin Akyürek ve Gediz rolü ile Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü olan dizi, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Sefirin Kızı dizisi son bölüm fragmanı ve yayın notları ortaya çıktı.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Sefirin Kızı dizisinin 15. Bölümü 30 Mart’ta izleyici ile buluşmuştu. Dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlayıp yayınlanmayacağı cevap bulmadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gediz, Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirmişti ancak bu kez de kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşmüştü. Gediz son bölümde katil olmanın eşiğine gelmişti.

SEFİRİN KIZI 16. BÖLÜM FRAGMANI HANGİ GÜN OYNAYACAK?

Sefirin Kızı dizisi 16. Bölüm fragmanı hakkında bir gün vermek mümkün değil. Tüm diziler çekimlerine ara verdi. Sefirin Kızı dizisinde de çekimlerin durduğunu biliyoruz. Dizinin daha önceden çekilip hazırlanmış bölümleri varsa bunlar izleyici ile buluşabilir. Ancak önümüzdeki hafta Pazartesi günü dizinin 16. Bölümü yayınlanacak mı? Sorusu henüz yanıt bulmadı.