Sefirin Kızı dizisi 16. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Hayranları ile uzun bir aranın ardından yeniden buluşacak dizinin yayın günü, oynadığı kanal ve başladığı saat merak ediliyor. Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı dizisi hangi gün, hangi kanalda oynuyor, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt buldu. Sancar Efeoğlu rolü ile Engin Akyürek, Nare rolü ile Neslihan Atagül Doğulu ve Gediz rolü ile Uraz Kaygılaroğlu’nun başrol oynadığı Sefirin Kızı dizisinde ayrıca Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay ve Erdal Küçükkömürcü rol alıyor. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin merak edilenleri yanıt buldu.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merakla beklenen Sefirin Kızı yeni bölüm 15 Haziran 2020 Salı günü bu akşam başlıyor. Dizinin yeni bölümünde Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verecek. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif edecek.

SEFİRİN KIZI HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Sefirin Kızı dizisi 15 Haziran Salı günü Star TV kanalında oynuyor. Dizinin başlama saati ise 20.00 olarak duyuruldu. Dizinin yeni bölümünde Gediz, Nare’nin kararı üzerine çok kızacak ve Nare’yi desteklemeyecek. Sancar ise Nare’nin gideceğini öğrenip delirecek.

yeni başlayacak diziler 2021 star tv, kanal d, fox tv, show tv, trt 1