Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Yeni sezon dizileri arasında olan ve kısa zamanda önemli izlenme rakamlarına erişen dizinin son bölüm yayın günü ve fragman detayları merak ediliyor. Sefirin Kızı ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Sefirin Kızı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncuları arasında Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erhan Alpay, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Erdal Küçükkömürcü’nün yer aldığı popüler dizinin yeni bölüm yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Sefirin Kızı yeni bölüm 10 Şubat 2020 Pazartesi günü yayınlanıyor. Sefirin Kızı dizisi 8. Bölümü ile ekranlara geliyor. Yeni bölümde Sancar, Nare’nin Melek’le birlikte Barselona’ya gittiğini öğreniyor ve deliye dönüyor. Sancar, Nare’nin peşine düşecek ve yanında Gediz ile Güven Çelebi de olacak.

SEFİRİN KIZI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sefirin Kızı dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Sefirin Kızı dizisi son bölümde Akın da Nare’nin peşine düşüp Barselona’ya gidiyor. Sahte pasaport bulan ve polisten kaçan Akın, Nare’nin peşinden ayrılmıyor. Dizinin hayranları yeni bölümü heyecanla bekliyor.