İlk olarak 2012 yılında dizi severlerle buluşan ve en sevilen televizyon yapımlarından biri haline gelen Seksenler dizisi, yeni sezonda da TRT 1 kanalında yayınlanıyor. Uzun süredir çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen dizi, bir dönem yayınına 3 yıl ara vermiş ve çekimleri 2019 yılında yeniden başlamıştı. Dizi 2022 yılında da kaldığı yerden devam ediyor ve büyük bir hayran kitlesine sahip.

Yeni bölümleri hafta içi her gün yayınlanan dizinin çekim yerleri de değiştirildi. Dizi seti öncelikle İstanbul'dan taşınarak Kocaeli'ye götürüldü. Daha sonra ise Elazığ’da çekim setleri kuruldu. casinoviva Peki Seksenler dizisi nerede çekiliyor? Çekim yeri neresi oldu? İşte detaylar...

Seksenler dizisi nerede çekiliyor?

Seksenler dizisi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için Darıca'ya bir set inşa edildi ve çekimler başlatıldı. Darıca'da çekimlerin yapıldığı yer ise aslında eski bir fabrika. Bu fabrikanın sete çevrilmesi için 6 milyon TL'ye yakın bir rakam harcandı ve çekimler yeniden başladı. Böylece Seksenler dizisi, 3 yıl aranın ardından yeni setiyle birlikte sevenleriyle buluştu ve çekimler Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sürüyor.

Seksenler dizisi çekim yeri neresi?

Seksenler dizisi çekim yeri Kocaeli Darıca ve Elazığ’dır. Dizi, ilk çekimlerinden bu yana 3 farklı yer değiştirdi. İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde başlayan çekimler, Anadolu Yakasına, Kartal’a taşındı. Daha sonra ise Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimler devam etti. Dizinin bazı bölümleri ve sahneleri ise Elazığ’da çekildi. Dizinin çekimlerine Kocaeli Darıca’da devam ediliyor.