Fox TV kanalında ana haber bültenini hazırlayıp sunan Selçuk Tepeli, en çok izlenen haber bültenlerinden birine imza atmayı sürdürüyor. Selçuk Tepeli’nin özgeçmiş bilgileri ve biyografisi merak ediliyor. Selçuk Tepeli kimdir, aslen nereli, memleketi neresi? Selçuk Tepeli evli mi, eşi kim, çocuğu var mı? Sorularının yanıtı aranıyor. 2013 yılında Habertürk TV ekranlarında Eksen programını yapmaya başlayan ve 2020 yılında Fox TV’ye transfer olan Selçuk Tepeli, bu konuda birçok eleştiri gelmesine rağmen, başarılı bir ana haber spikerliği yapmayı sürdürüyor. 2013 yılından bu güne televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı bir isim olan Selçuk Tepeli, gazeteci, sunucu ve ana haber spikeri olarak tanınıyor. Selçuk Tepeli’nin merak edilen biyografisi, özgeçmiş bilgileri ve ailesi hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

Selçuk Tepeli

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 yılında dünyaya gelen gazeteci Selçuk Tepeli 46 yaşındadır. İstanbul’un Silivri ilçesinde doğan ve büyüyen Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. IEP Rennes’de Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yüksek lisansını tamamladı. Medya sektörüne Aktüel ve Newspeek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliği ile başlayan Selçuk Tepeli, Habertürk TV’de genel yayın yönetmenliği yaptı. Ceyda Karan ile birlikte Eksen programını aynı kanalda sundu. Ayrıca Gün Başlıyor adlı programı sundu. 2020 yılında ise Fatih Portakal’ın Fox Ana Haber’den ani gidişinin ardından Fox TV’ye transfer oldu ve ana haber bültenini sunmaya başladı.

dr. ayça kaya sayarak zayıflama diyet listesi

SELÇUK TEPELİ ASLEN NERELİ, MEMLEKETİ NERESİ?

Gazeteci, sunucu ve ana haber spikeri Selçuk Tepeli aslen İstanbul Silivrilidir. Silivri’de doğan ve büyüyen Selçuk Tepeli yaşamını İstanbul’da sürdürmeye devam etmektedir.

SELÇUK TEPELİ EVLİ Mİ, EŞİ KİM, ÇOCUĞU VAR MI?

Gazeteci Selçuk Tepeli evlidir. Eşinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Selçuk Tepeli’nin 2 çocuğu var.

pınar altuğ eşi yağmur atacan kaç yaşında