Selin Ciğerci’nin yaşı kaç? Selin Ciğerci’nin eski hali ve Selin Ciğerci’nin nereli olduğu en çok merak edilen konular arasında güncelliğini koruyor. Sosyal medya kullanıcıları, Selin Ciğerci’nin biyografi bilgilerini ve babasını merak ediyor. Futbolcu Gökhan Çıra ile uzun süredir birlikte olan ve instagramda 2 milyondan daha fazla takipçisi olan Selin Ciğerci, geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı. Düğün hazırlıklarını sürdüren Selin Ciğerci ile ilgili tüm ayrıntılı bilgiler içeriğimizde bulunuyor.

SELİN CİĞERCİ’NİN YAŞI KAÇ? NERELİ? BABASI KİM?

Selin Ciğerci 1984 yılında doğdu. Babası Konyalı bir işadamı olan Ciğerci’nin annesi ise Kastamonulu ve ev hanımı. Eski adı Okan olan Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme operasyonu ile kadın oldu. Şarkıcı, DJ ve şov gösterileri yapan Selin Ciğerci’nin babası Türkiye’nin en ünlü hazır giyim markalarından birinin sahibi. Demet Akalın’la ve Ebru Polat’la yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirdiği operasyonu babasının onaylamadığını, annesinden aldığı harçlıkları biriktirerek operasyona girdiğini söylemişti. İlk dönemler Bebek Okan adıyla anılan ve sosyal medyanın fenomen isimleri arasında yer alan Selin Ciğerci, televizyonda yayınlanan bir yarışma programı ile tanınmıştı.

Selin Ciğerci

SELİN CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA AŞKI

Şarkıcılık kariyerini geliştiren Selin Ciğerci, 2018 yılında “Beş Karat” adını verdiği şarkısını piyasaya sürdü. Ciğerci’nin şarkısına Ebru Polat da eşlik etti. Selin Ciğerci, diğer şarkısı “Hikaye”ye de çektiği klip ile çok konuşulmuştu.Selin Ciğerci instagram paylaşımları ile de uzun süre konuşulmuş, Gökhan Çıra ile aşk yaşamaya başladığında her iki isim de eleştirilerin odağında olmuştu. Gökhan Çıra’ya aşık olduğunu ve çok iyi bir birliktelik yaşadıklarını söyleyen Ciğerci, Ekim 2019 sonunda evleneceklerini duyurdu.

Selin Ciğerci & Gökhan Çıra

FATİH ÜREK’İN KADIN VERSİYONU

Verdiği bir röportajda kendisini şarkıcı ve şov insanı olarak tanımladığını, sahnede insanları eğlendirdiğini söyleyen Selin Ciğerci, Fatih Ürek’in kadın versiyonu olduğunu söyledi. Cinsiyet değiştirmesi ile ilgili, arafta kalmadığını, kadın olduğunu ve herkesin ağzını kapattığını söyleyen Selin Ciğerci, kimseye zararı olmadığını ve yardımsever biri olduğunu kaydetti.

saba tümer