Survivor 2020’ye düşük bir performansla başlayan ancak son haftalarda kazandığı yarışlarla adından söz ettiren Cemal Can Canseven’in hayatı, kim olduğu ve boyu merak ediliyor. Survivor Cemal Can kimdir? Survivor Cemal Can’ın boyu kaç? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, sempatik tavırları ile dikkat çeken yarışmacı hakkında detaylı bilgi öğrenmeye çalışıyor. Survivor genel performans tablosunda dokuzuncu sırada yer alan ve 64 galibiyet, 56 mağlubiyet skoru ile yarışa devam eden Cemal Can Canseven, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç’in de yakın arkadaşı oalrak biliniyor. İzmirli olan Cemal Can Canseven, DJ’lik ve modellik kariyerine şarkıcılık da eklemek istiyor. İkizler burcu olan Cemal Can Canseven’in yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Cemal Can Canseven 25 Mayıs 1995 İzmir doğumludur. İzmir’de büyüyen ve annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can’ın kendisinden 9 yaş büyük ablası da var. Cemal Can Canseven’in ailesi İzmir’in Foça ilçesinde yaşıyor. İstanbul’a model olmak için gelen ve özel bir üniversitede Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü’nde eğitimine devam eden Cemal Can Canseven, İstanbul DJ Akademi’de aldığı eğitimin ardından sertifikalı DJ olarak çalışmaya başladı. Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Cemal Can’ın ada macerası devam ediyor.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, nereli? Survivor Aycan boy kilo bilgisi, evli mi, burcu, mesleği ne?

Cemal Can Canseven

SURVİVOR CEMAL CAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Cemal Can Canseven’in boyu 186 cm’dir. Adada 73 kiloya düşen Cemal Can Fenerbahçe taraftarıdır.

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?