Fox TV ekranlarında Çarşamba günleri ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölüm fragmanı olan Sen Çal Kapımı 5. Bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Romantik komedi türündeki dizinin yeni bölümünde Eda ile Serkan Antalya’ya gidecekler. Serkan Bolat’ın katılacağı ödül töreninde yanında Eda da yer alacak. MF Yapım tarafından çekilen filmin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, yönetmeni ise Altan Dönmez. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter ve Melisa Döngel rol alıyor. Sen Çal Kapımı dizisi son bölüm fragmanı tanıtımı Fox TV’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Büyük bir ilgiyle izlenen ve kısa sürede önemli bir hayran kitlesine ulaşan dizide anlaşmalı olarak nişanlanan Serkan Bolat ile Eda’nın büyük bir aşka yelken açması konu ediliyor.

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLE FOX TV

Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin 5. Bölüm fragmanı dizi severlerin ilgisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Eda ile Serkan birlikte Antalya’ya gidecek. Çok önemli konukların yer alacağı ödül törenine birlikte katılacaklar. İkili Antalya’da birbirine daha da yakınlaşacak.

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE FOX TV

Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölüm fragmanı Fox TV tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Eda’nın Serkan’a olan hayranlığı daha da artacak. Serkan’a aşık olan Eda, onunla daha yakın olmaya çalışacak.

defne samyeli