Televizyon ekranlarının en sevilen yapımlarından olan Sel Çal Kapımı dizisi yeni bölümleri ile dizi severlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Eda Yıldız rolü ile Hande Erçel, Serkan Bolat rolü ile Kerem Bürsin’in başrolde olduğu dizinin yayın detaylarını araştıran izleyiciler, Sen Çal Kapımı hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman başlıyor, saat kaçta? Sorularının cevabını araştırıyor.

Romantik komedi türü ile ekranlara gelen ve MF Yapım tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Yapımcısı Asena Bülbüloğlu, senaristi Ayşe Üner Kutlu olan dizinin müzikleri Aytekin Ataş hazırlıyor. Sen Çal Kapımı dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

SEN ÇAL KAPIMI HANGİ GÜN OYNUYOR?

Sen Çal Kapımı her hafta Cumartesi günü oynuyor. Dizinin 23. Bölümünde, Serkan ve Eda aşkının ortasına Balca bir bomba gibi düşecek. Yeni PR sorumlusu, Serkan’ın hayatının aşkı olacağını düşündüğünden Serkan’la yakınlaşma fırsatlarını kaçırmamaya çalışacak. Hatta özel fırsatlar yaratmaya çalışacak.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölüm 19 Aralık 2020 Cumartesi akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde Serkan, Balca’nın kendisi ile ilgilenmediğini, sadece işkolik bir çalışan olduğunu söylese de, Eda kızın niyetinin farkına varacak. Serkan kıza ilgi göstermese de Balca’nın onun peşinde olduğundan emin olacak. Serkan da kendi görüşünde ısrar edince ikisi iddialaşacak.

SEN ÇAL KAPIMI HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV kanalında oynuyor. Dizinin 23. Bölümünde Eda’nın arkadaşları da boş durmayacak ve Balca’nın bir açığını yakalamak için peşine düşecekler. Melo ve Fifi’nin bu çabaları kendilerine enteresan deneyimler yaşatacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

SEN ÇAL KAPIMI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sen Çal Kapımı dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yeni bölümünde, şirketin hazırlanmakta olduğu bir ihale için çalışırlarken Balca, Eda’ya sinsi bir tuzak kuracak. Eda ise patronunun gizli ortağı için birtakım hazırlıklar yaparken, aslında babaannesi için çalıştığının farkında olmayacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv