Fox TV ekranlarında Çarşamba günü yayınlanan birinci bölümü ile ekranlara merhaba diyen Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Sen Çal Kapımı 2. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Eda Yıldız rolü ile Hande Erçel’in, Serkan Bolat rolü ile Kerem Bürsin’in başrolde olduğu yeni dizi romantik komedi türü ile ekranlara geliyor. Fox TV’de Çarşamba günleri izleyici ile buluşacak dizi MF Yapım tarafından çekiliyor. Yapımcısı Asena Bülbüloğlu olan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun yazdığı dizinin müziklerini Aytekin Ataş hazırlıyor. Bu yaz ekranlara damga vuracak diziler arasında gösterilen Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel ve Çağrı Çıtanak ile Elçin Afacan rol alıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin son bölüm fragmanı ve ayrıntıları ortaya çıktı.

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI

Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Eda ile Serkan’ın arasında gerilim yaşanacak. Serkan, Eda’ya kendisini rezil ettiğini söyleyecek. Eda ise “senin yüzünden oldu” diyerek suçu Serkan’ın üstüne atacak. Serkan’ın ailesi Eda’nın kim olduğunun peşine düşerken, Serkan annesine nişanlandığını söyleyecek.

SEN ÇAL KAPIMI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Sen Çal Kapımı dizisi 2. Bölüm fragmanı yayına girdi. Fox TV ekranlarında geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanmaya başlayan dizi 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 20.00’de ikinci bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Saba Tümer