Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Seni Çok Bekledim dizisinin yayın detayları araştırılmaya devam ediyor. Seni Çok Bekledim dizisi hangi gün oynuyor, yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Skala Yapım ve DNZ Film tarafından çekilen, yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ’un oturduğu dizinin başrollerini Kadir rolü ile Özcan Deniz ve Ayliz rolü ile İrem Helvacıoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Mustafa Uğurlu (Cemal), Yıldız Kültür (Hidayet), Caner Şahin (Selahattin), İlhan Şen (Erol), Lila Gürmen (Mihre), Ali İpin (Rıza), Durul Bazan (İsmet), Türkü Turan (Zahide) yer alıyor. İlk bölümleri ile büyük ses getiren ve kısa sürede kendisine önemli bir hayran kitlesi toplayan dizinin yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor. Seni Çok Bekledim dizisinin yayın detayları haberimizde yer buluyor.

Seni Çok Bekledim hangi gün oynuyor?

Seni Çok Bekledim dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin üçüncü bölümünde Ayliz, annesi ile Kadir’in evinde karşılaşacak. Kadir’in yaptığı açıklamayı dinlemeyen Ayliz, onun kendisinden uzak durmasını isteyecek. Kadir ise pes edecek. Ayliz’i inandırmaya artık gücü kalmayan Kadir çaresiz kalacak.

saba tümer boyu kaç, evli mi

Seni Çok Bekledim yeni bölüm ne zaman?

Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölüm 12 Şubat 2021 Cuma günü yayınlanacak. Dizinin 3. Bölümünde Ayliz, kısa sürede Kadir’e olan duygularının bastırılamayacak kadar güçlü olduğunu fark edecek. Ancak yaşananlardan sonra Kadir’i ikna etmek pek de kolay olmayacak.

Seni Çok Bekledim hangi kanalda oynuyor?

Seni Çok Bekledim dizisi Star TV kanalında oynuyor. Dizinin yeni bölümünde Erol ve Selo tekrar karşılaşacak ve büyük bir kavgaya tutuşacaklar. Bu kavga Selo’nun ailesi ile evden ayrılmasına ve büyük bir trajedinin yaşanmasına sebep olacak.

hadise aslen nereli, boyu kaç, burcu ne

Seni Çok Bekledim saat kaçta başlıyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi saat 20.00’de başlayacak. Dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra yeni bölümü dizi severlerle buluşacak. Star TV’de ayrıca Akrep, Sol Yanım, Menajerimi Ara, Sefirin Kızı dizileri kendi günlerinde ve saatlerinde yayınını sürdürecek. Seni Çok Bekledim dizisi ile 3. Bölümü ile her Cuma izleyicilerin beğenisine sunulacak.

defne samyeli burcu ne, boyu kaç